ZNAM KOJIM PUTEM IDEM!

Udruženje EDIC – Economical Development International Center (Ekonomsko razvojni internacionalni centar) svoju delatnost objedinjuje preko centara međunarodne organizacije – grupacije ICPP, čiji je sastavni osnivački deo kao odeljenje za privredu i program investicionog kosaltinga i projekata. Delatnost ovog udruženja širi se i po kancelarijama ICPP grupacije, kao i u samostalno otvorenim kancelarijama EDIC – a, u zemljama u kojima se nalaze predstavnici udruženja a na tim teritorijama nema predstavništva ICPP–a.                      

OSNOVNI CILJ  Udruženja  je povezivanje privrednika i privredno ekonomskih institucija sa teritorija Republike Srbije, Republike Severne Makedonije i Republike Srpske (BiH)  sa privrednim subjektima iz čitavog sveta, na nivou malih, srednjih preduzeda i samostalnih preduzetnika, kao i uspostavljanje temelja  saradnje u okviru novih sfera poslovanja i iskorišćavanja projektnih mogućnosti investicionih programa EU fondova i međunarodnih organizacija. A da bi se postigao dovoljan  stepen zainteresovanosti u oba smera potrebno je predstaviti i promovisati na pravi način i jednu i drugu stranu u okvirima saradnje. 

EDIC grupacija je članica Svetske Federacija Roma (World Roma Federation) sa akreditacijom u Skupštini UN u Njujorku.


 

E.D.I.C Economical Development International Center

Udruženje E.D.I.C Economical Development International Center (Ekonomsko razvojni internacionalni centar) sa sedištem u Austriji , grad Inzbruk (INNSBRUCK), čini centralu grupacije udruženja privrednika i privrednih klubova, kao i pojedinaca uključenih u projekte od društveno ekonomskog značaja u koje nisu imali pristup mala i srednje preduzeda, preduzetnici i zanatlije. Udruženje privrednika…

Pročitaj sve »
o nama Edic

OSNIVAČI

Aleksandar Mihailović

Aleksandar Mihailović

Direktor EDIC grupacije i predsednik centra za međunarodne odnose
Idejni tvorac i direktor udruženja EDIC-ICPP, magistar Aleksandar Mihailović svojim iskustvom u poslovima vezanim za udruživanje i delovanje u cilju saradnje i udruživanja privrednih subjekata i pojedinaca tokom dugogodišnjeg rada stoji iza uspešno realizovanih projekata, što je garancija da će i u budućnosti svoje znanje i iskustvo usmeriti ka izgradnju novih privrednih mostova u zemljama Evropske unije. Njegova biografija i entuzijazam uliva poverenje i garantuje uspeh. Rođen je 20.11.1969.te godine u Loznici, u Srbija, državljanstvo srpsko, razveden, otac sedmoro dece, novinar preduzetnik menadžer i suvlasnik firme sa sedištem u Sloveniji i predstavništvom u Austriji. Vlasnik EMC Media group TV1Vienna. Aktivni predsednik KOORDINACONOG CENTRA za posredovanje u pravnoj pomoći i zaštiti ljudskih prava u Austriji, kao i direktor međunarodnog ICPP centra za zemlje Evrope.
Dragan Novaković

Dragan Novaković

Predsednik EDIC grupacije i šef centrale za međunarodne odnose, član predsedništva Svetske Federacije Roma (World Roma Federation)
Dipl.Ec Dragan Novaković (39), rođen 11.05.1980. godine u Zrenjaninu, u Srbiji, državljanstvo srpsko, oženjen, otac troje dece. Sertifikovani menadžer za opšti menadžment u medžunarodnoj instituciju za menadžment u Saint Barbara. Vlasnik firme za konsalting i menadžement, kao i vlasnik tri knižare. Predsednik je NO "Sloga". Dugogodišnje iskustvo i praksa u poslovima menadžmenta i marketinga. Aktivni predsednik KOORDINACIONOG CENTRA za posredovanje u pravnoj pomoći i zaštiti ljudskih prava u Austriji, kao i direktor međunarodnog centra ICPP za zemlje Evrope. Svojim konstantnim zalaganjem i uspešnim poslovanjem garant je uspeha svih sardnika EDIC grupacije.