"Naš cilj je povezivanje privrednika i privrednih institucija sa teritorija Republike Srbije, Republike Severne Makedonije i Republike Srpske (BiH) sa privrednim subjektima iz čitavog sveta. Postanite član udruženja i korisnik naših usluga."


Osnovni cilj udruženja EDIC - Economy Development Internacional Center, je povezivanje privrednika i privredno ekonomskih institucija sa teritorija Republike Srbije, Republike Severne Makedonije i Republike Srpske (BiH), sa privrednim subjektima iz čitavog sveta, na nivou malih, srednjih preduzeća i samostalnih preduzetnika. Kao i uspostavljanje temelja saradnje u okviru novih sfera poslovanja i iskorišćenja projektnih mogućnosti investicionih programa EU fondova i međunarodnih organizacija.


Da bi se postigao dovoljan stepen zainteresovanosti u oba smera potrebno je predstaviti i promovisati na pravi način i jednu i drugu stranu u okvirima saradnje.


Program Udruženja E.D.I.C. je uspostavljanje sledećih institucionalnih programa: 

    1. Privredna komora malih i srednjih preduzeda, samostalnih preduzetnika i zanatlija.
    2. Zadruga (program vraćanja sistema zadruga malim proizvođačima)
    3. Međunarodne sajamske izložbe i presing marketing program.
    4. Projekti međunarodnih fondova za zadruge, mala i srednja preduzeda.
    5. Razvojni konsalting i projektovanje za članove udruženja.

 


Posebnu pažnju posvećujemo promovisanju i plasmanu proizvoda i delatnosti privrednika koji imaju želju i potencijal da povećaju  tržište, prošire ciljnu grupu kako krajnjih korisnika tako i potencijalnih saradnika, u cilju povećanja profita i razvoju međunarodne ekonomske saradnje.


 

         KONTAKTIRAJTE NAS I POSTANITE DEO TIMA KOJI IDE PRAVIM PUTEM.